6 Ekim 2015 Salı

İstanbul Akvaryum Deneyimi

Dünyanın En Büyük Tematik Akvaryumu, İstanbul Akvaryum !
http://ailemerkezi.com/2014/12/30/istanbul-akvaryum-da-devr-alem/

Luna Organizasyon her zaman olduğu gibi yine çok güzel ve etkili bir buluşmaya imzasını attı. Bloggerlar ile İstanbul Akvaryum’da Devri Alem yapıldı. Luna Organizasyon kurucusu Hale Oylumlu herkes ile yakından ilgilendi ve gezi sonrasında hep birlikte yemek yendi. Çocuklar oyun ablası ile yüz boyama yaptı. Tekrar Luna Organizasyona ve İstanbul Akvaryum yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.
Peki bu gezimiz de neler yaptık? 
İstanbul Akvaryum Florya da çok büyük bir alan üzerine inşa edilmiş. O kadar güzel bir konumda yer alıyor ki kafelerine gidip orada çayınızı içip yemeğinizi yerken denizi izleyerek bile çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Biz ilk defa gittik ve çok memnun kaldık.Cimcime ile de mutlaka tekrar gideceğiz. 1500 farklı türden deniz ve kara canlılarını görebileceğiniz bu müthiş yere mutlaka gitmenizi öneriyoruz. Çocuklarınızla çok eğleneceğinizi ve bir kere gitmenin yetmeyeceğini göreceksiniz. Her gidişinizde eminiz ki farklı şeyler göreceksiniz.
Çocuklar için yeni yapılan aktivite alanları da akvaryum içerisinde bulunuyor. “Aynalı Labirent” gerçekten çok zevkli. Biz de denedik aynalar çok yanıltabiliyor,çok dikkat etmeniz gerekiyor ki o aynalara çarpmadan çıkışa ulaşın.
İstanbul Akvaryum’un her bölümünde farklı balıkları görüyorsunuz. O balıklardan en etkili ve en saldırgan olan Müren Balığı bizi gerçekten çok etkiledi. 90cm lik boyunda olan ve tek başına yaşayan bu balık köpek balıklarından sonra en saldırgan balık olarak biliniyormuş. Gördüğünüz zaman yılana benzetebilirsiniz. Kalın ve kocaman olmasına rağmen çok kıvrak. Fotoğrafta sağ üst köşede ki bu balık, baksanıza ne kadar değişik ve farklı
İstanbul Akvaryum gezisi
Gezi sonrasında sizleri farklı bir alan bekliyor. O alana girdiğiniz zaman yüzünüze bir sıcaklık vuruyor çünkü burası Amazon Yağmur Ormanların da yaşayan hayvanların bulunduğu yer. Bu alanda da çok farklı hayvan görebiliyorsunuz. Günün belli saatlerinde yağmurun da yağdığı o a na denk geldiğiniz zaman çok şanslısınız. Biz yağmur sonrasına denk gelmiştik ve o hali bile müthiş güzeldi. Düğün fotoğrafları da orada çekilmeye başlanmış. Evleneceklere farklı bir fotoğraf çekimi örneği olabilir aslında.

İstanbul Akvaryum Yağmur ormanları
Çeşit çeşit balıkları gördükçe hayranlık duyuyorsunuz. Onları yakından görmek, onlar hakkında bilgi almak hatta balıkların yem verildiği anına denk geldiğiniz için kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. O kadar güzel bir yer ki anlatılamaz yaşanır denir ya işte gerçekten öyle. Sizlerinde bu fırsattan yararlanabilmeniz için büyük bir indirim bulunuyor. Aşağıda ki görselin çıktısını alıp gittiğiniz zaman %20 indirim ile akvaryum gezisini yapabilirsiniz. Her çıktı ile kişi başı indirim sağlayacaksınız. Hadi bu görselin çıktısını alın ve ailece bu özel ve müthiş geziyi gerçekleştirin. 23 Ocak 2015 e kadar bu indirimden yararlanabilirsiniz.
istanbul akvaryum indirim kodu

Gezimiz bittikten sonra Hale hanımın bizler için hazırlamış olduğu yeni yıl konseptli yemek masasında yemeklerimizi yedikten sonra İstanbul Akvaryum’un minik hediyeleri ile de o özel ve anlamlı günün sonuna geldik. Video çekimlerimizi izlemenizi öneriyoruz, sizler için orada çok güzel çekimler yaptık. www.youtube.com/user/1b1atv
Her şey için tekrar Luna Organizasyon’a, Hale hanıma, İstanbul Akvaryum yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri çok güzel ağırladılar. Biz kesinlikle tekrar cimcime ile gideceğiz. O çok mutlu olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder