7 Ekim 2015 Çarşamba

KidzMondo Maceramız

4 yaş ve üzeri için açılan çok güzel yerler var değil mi? Bunlardan biri de KidzMondo. Trump Towers içerisinde bulunan eğlence yeri çocuklar için gerçekten çok ilgi çekiyor. 40 tan fazla meslek türünün olduğu bu yer Ağustos ayı boyunca velilere ücretsiz !
Pazartesi günleri kapalı olmasına rağmen sizler de eğer çalışıyorsanız hafta sonu çocuklarınızla gidip bolca eğlenebilirsiniz. Ağustos ayında yapmış oldukları bu kampanya da gerçekten çok iyi olmuş. 7 yaş ve üzeri çocuklarınızı rahatlıkla orada tek başına bırakabilirsiniz ama 4 -6 yaş arası çocuklarımızı bırakamayız ve velisi olarak bizlerinde yanlarında olması gerekiyor. Fiyatlarına baktığımız zaman hafta içi yetişkin 25TL , 4-14 yaş çocukları 45 TL, Hafta sonu ise yetişkinler 30TL ,4-14 Yaş arası çocuklar 55 TL . Bu yüzden bu kampanya gerçekten çok iyi bir fırsat.
Baba kız olarak KidzMondo macerası bizim için başlamış oldu. Cimcime saç tasarımı, moda, televizyon üzerine çok fazla ilgili, tabi ilk durağımız buralar oldu. Etkinliklerin süresi 5-20 dk arasında değişmesine rağmen size gün yetmiyor. Her etkinlik alanına girmeye çalıştığınız zaman çok yoruluyorsunuz ama çocuğunuzda ki heyecan ve istek gözlerinden belli oluyor. Ona “Artık bitti gidiyoruz” dediğiniz zaman hatta yolculuğunuz boyunca uyuduğu zaman ne kadar yorgun ve bitkin olduğunu görebiliyorsunuz cimcime de aynı öyle oldu. Koltuğuna oturduğu anda uyudu. Baba kız güzel bir gün geçirdik, sizlere de tavsiye ediyoruz. Ağustos ayı bitmeden bu fırsatı kaçırmayın. 2-3 yaş çocuklar içinde etkinlik alanları bulunuyor fakat sadece zıplayıp, top oynadıkları bir alan . Onların sınırları kısıtlı. Bol bol fotoğraf çekmek sizlerle paylaşmak isterdik fakat telefonumuzun azizliğine uğradık ve sadece birkaç güzel fotoğraf yakalayabildik. Şimdiden sizlere bol keyifli ve eğlenceli bir gün dileriz.
kidzmondo nerede?
kidzmondo ağğustos ayı
kidzmondo etkinlik alanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder