7 Ekim 2015 Çarşamba

Vialand Gezimiz

Eğlencenin en çok olduğu, geniş bir alan içerisinde bulunan, çocuklar hem eğlenirken hem de yeni şeyleri öğrenebilecekleri bu olağanüstü yer Vialand ,26 Mayıs 2013 tarihinde açıldı.7
Hem çocuklar hem de büyükler için bir birinden güzel ve farklı eğlencelerin olduğu Vialandgezimizi yapmak için belki kötü bir gün seçmiştik. Şubat ayının bu soğuk günlerinde bugün biraz güneşli olsa da Vialand bulunduğu yer bakımında yüksek bir yerde olmasından dolayı rüzgarlıydı. Eğlence merkezi ve alışveriş merkezinin bir arada olduğu bir yer de otoparktan Tema Parka gitmek gerçekten biraz zor oldu. Mesafenin uzun olmasından ve girişin çok uzakta olması Vialand için bir dezavantaj olabilir. Çocuklu aileler için uzun bir yol yürüyerek zor olabiliyor. Kısa kısa seferler olsa belki daha iyi olacaktır.
İpek ile gittiğimiz Kidzania gezimizi hatırlarsınız, cimcime hiç bir etkinliğe katılamamış ve çıkarken çok ağlamıştı ama Vialand böyle bir yer değil. Girişte çocuklar için birbirinden farklı ve güzel eğlence yerleri bulunuyor. Her eğlence alanında cimcime çok keyif aldı çünkü her şey çocuklar için yapılmış.
Vialand Tema Park gezimize ilk olarak atlı karıncalara binerek başladık. İki katlı bir atlı karınca ,cimcime ilk defa atlı karıncaya binecekti ve tepkisini merak ediyorduk ki çok normaldi ,çok sevdi ve hoşuna gitmişti. Parkın içinde gezmeye devam ettikçe her bölümde bulunan eğlence yerlerine katılmak istiyorsunuz. Özellikle itfaiye bölümü gerçekten çok keyifliydi. Kahraman İtfaiyecilerolarak cimcime yangını söndürdü ve çok eğlendi.
Vialand gezmiz
 Tema Park içerisinde gezmeye devam ettikçe bazı seslerin geldiğini duyduk, Masal Ağacının yanına geldiğimiz de çok büyük bir trenin olduğunu gördük biraz ilerledikten sonra aşağıya bakmamızla birlikte inanamadık. Aşağısı gerçekten mükemmeldi ve çok farklıydı. Devasa bir Goril, Viking ve Ejderha heykeli bulunuyordu. Nefes Kesen kısmı da oradaydı. Heyecanın en yoğun olduğu yer asıl burasıydı. Biz hayran kaldık ve adrenalin yaşamak isteyenlerin mutlaka buraya uğraması gerektiğini öneriyoruz. Müthişti. Dora’nın da burada olması cimcime için çok iyiydi fakat seansların 20 şer dakika olması maalesef giremememize neden oldu.
vialand tema park
Vialand’a ulaşım da çok kolay olmuş. Kendi aracınız ile gidecekseniz Miniatürk girişinden girmeniz gerekiyor aman sakın bu girişi kaçırmayın. İETT otobüsleri ile de Şişli- Taksim-Eminönü’nden birçok otobüs gitmekte.
Vialand Tema Park, 9 Şubattan itibaren 20 Mart’a kadar kapalı olacaktır !
vialand gezimiz ailece
Vialand gezimiz sonrasında Olympia Sirki‘ne uğramadan çıkamazdık. Yoğun bir talep vardı ve kuyruk gerçekten çok uzundu. Sırada bekleyenlerin bir gişe daha açın ısrarlarına maalesef yetişemiyorlardı. 50TL lik alışveriş yaptığınız zaman fişinizi AVM danışmaya onaylatarak Olympia Sirki için %50 indirimli kuponunuzu alarak sirk girişinde onaylatmanızla 31 Marta kadar sirki izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Sirk akrobasi ağırlıklı. En son olarak yılan ,timsah ve kuşların gösterilmesi ile bitti. Yaklaşık olarak 2 saat sürüyor, biz ilk yarıda çıkmak zorunda kaldık, yağmurun yağması ve cimcimenin uykusunun gelmesi bizim ikinci yarıya kalmamıza neden oldu. Sirk bizim için güzel ve eğlenceli geçti. Vialand sosyal medya hesaplarını takip ettiğiniz zaman bazı fırsatlardan yararlanma imkanına sahip olabileceksiniz.
Olympia Sirki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder